• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi pad cena akcija Aerodroma

Cena akcija aerodroma "Nikola Tesla" na zatvaranju drugog trgovačkog dana zaključena je na 593 dinara po akciji, što je za 39 dinara manje u odnosu na početnu cenu koja je jutros iznosila 632 dinara.

Tako je cena akcije aerodroma danas zabeležila pad od 6,17 procenata, a u trgovanju hartijama tog preduzeća vrednost prometa dostigla je 2.782.380 dinara, uz istrgovanih svega 4.694 akcija, saopštila je danas Beogradska berza.

Najviša dnevna cena na današnjem trgovanju bila je 600 dinara, a najniža 585 dinara.

Cena od 593 dinara po akciji istovremeno je indikativna za naredno, sutrašnje trgovanje akcijama ove kompanije, a zona fluktuacije biće u rasponu od minus osam do plus deset procenata za cenu akcija.

Cena akcija Aerodroma juče je, na zatvaranju prvog trgovačkog dana, umanjena za devet dinara i zaključena na 632 dinara po jednoj hartiji, što je ujedno bila i indikativna cena za današnje trgovanje na berzi.

Trgovanje se obavlja radnim danima od 9:30 do 13 časova, a zvanični trgovački podaci objavljuju se u dnevnom izveštaju berze oko 15 časova.

U toku današnjeg trgovanja zona fluktuacije biće u rasponu od 581 do 695 dinara.

O trenutnom kretanju cene akcija i pre kraja trgovanja, na raspolaganju su i informacioni servisi Beogradske berze, koji omogućavaju praćenje trgovanja u realnom vremenu, odnosno u trenutku kada se promena dogodi.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image