Slušaj vest

Da jedino sloga kuću gradi na najbolji način pokazuje primer Đorđevića iz sela Božurnja kod Topole. Otac Dejan započeo je posao izrade nameštaja, a potom mu se pridružio i sin. Četiri ruke mogu da urade mnogo više nego dve, tako da je posao procvetao.

"Ovim poslom smo počeli da se bavimo pre jedno četiri godine. Učili smo zanat malo po malo, pristigao je i moj sin, naslednik da me zameni i pomogne u poslu, tako da je sada sve lakše, spojili smo mladost i iskustvo. Svaka kuhinja koju napravimo nijedna nije ista, svaka ima svoju priču i ideju koja potiče iz naše glave. Posao radimo tako da naše mušterije budu zadovoljne onim što unesu u svoje kuhinje i svoje sobe", kaže za RINU Dejan Đorđević.

Da bi se napravio jedan komad nameštaja treba dosta truda i rada a Dejanova specijalnost su kuhinje i upravo za njih vlada veliko interesovanje.

"Posle uzimanja mera na terenu pravimo crtež koji pokazujemo mušteriji i onda pravimo dogovor. Proizvodimo kuhinje, ormare, male komode. Sve može da se radi od iverice i medijapana i na tome se i baziramo. Izrada kuhinje traje u proseku nekih dvadesetak dana do ugradnje", ističe Dejan.

Njihove kuhinje mogu se videti u brojnim domaćinstvima a kupci su iz čitave Srbije.

"U našem poslu 99 odsto mušterija bude zadovoljno, trudim se da svi budu zadovoljni i da na naš posao niko nema zamerku. Meni je najveća pohvala ta kada nas ljudi preporučuju svojim rođacima ,komšijama, prijateljima jer to je znak da je dobro i kvalitetetno, zaključuje Đorđević.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija BIZNIS IZ SNOVA! SRPKINJA BEZ POSLA IZNAJMILA STAN U ŠVAJCARSKOJ JOŠ DVOJICOM: Naloženo im da je mesečno plaćaju SAMO ZBOG OVOG

 (RINA/MONDO/J.D.)