Slušaj vest

Vrednost prometa nekretnina u drugom kvartalu ove godine iznosila je 1,8 milijardi evra i bila je veća za 8,2 odsto u odnosu na drugi kvartal 2023. godine, saopštio je danas Republički geodetski zavod i naveo da je broj kupoprodaja nepokretnosti porastao za 0,6 odsto i iznosio 30.837. Placevi su posebno zanimljivi našim građanima.

Mnogi ih oglašavaju i na društvenim mrežama, a jedan takav se nalazi u srcu vikend zone Stari Slankamen, u neposrednoj blizini renomirane vinarije koja okuplja goste svaki dan. Jedan Dražen nudi se na prodaju plac površine sedam ari. Ovaj plac je idealan za sve koji žele mir i prirodni ambijent, uz blizinu ključnih infrastrukturnih pogodnosti.

Plac je već priključen na struju, dok su voda, gas i asfaltirani put dostupni na udaljenosti od svega 300 do 400 metara. Sa atraktivnom cenom od 8.000 evra, ovo zemljište predstavlja odličnu priliku za investiciju ili izgradnju vikendice u prirodnom okruženju nadomak Dunava.

Stari Slankamen je sve popularnija destinacija za odmor, zahvaljujući kombinaciji prelepe prirode, blizine Dunava, kao i razvijenog turističkog sektora koji uključuje vinarije, restorane i mogućnosti za sport i rekreaciju.

BONUS VIDEO:

Denis Čeković Za godinu dana cene nekretnina u Čačku duplo skočile

(Blic/Mondo/U. M.