Slušaj vest

Oglasi za izdavanje stanova, često razbesne podstanare koji su u potrazi za pristojnim stambenom prostorom, po pristojnoj ceni. Tako se nedavno, na jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje stanova, nudi stan od 30 kvadrata u centru Niša i to za 300 evra. Higijena, sudeći po fotografijama, nije na zavidnom nivou, a sve deluje veoma neuredno. 

"Izdajem studio u epicentru Niša na Kalač brdu 5 minuta peške od centra. U prizemlju porodične kuće, na spratu smo žena i ja i dva deteta. Na drugom snajka, brat i 4 deteta. 31m2 ima poseban parking iza zgrade. Grejanje na TA peć koja treba da se popravi, računi su niski. Ima NOVA veš mašina. Cena 300 evra za porodicu ili za dva studenta - 130 evra po studentu“, piše u opisu oglasa uz priložene fotografije.

"Gratis dobijete kugu, gubu i koleru“, "Od gledanja ovih zidova dobiješ astmu“, "Onako baš ušuškan, a i jeftin“, „"Ovaj se 100% zeza“, "Izgleda kao da se tu dogodio neki strašan zločin“, pisali su u komnetarima ispod objave na X-u koja je prenela fotografije i oglas sa Facebook grupe.

Bonus video:

Kurir televizija Kakvo je stanje u našim domovima za stare? Sagovornici Kurir televizije otkrili prednosti, ali i mane državnih i privatnih institucija

(Mondo.rs, I.L.)