• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će sve Mišković pokupovati po Vojvodini

Miroslav Mišković, vlasnik Holdinga Delta, dogovorio se s Vladom da za novac od prodaje Delta Maksija kupi sva poljoprivredna dobra u Vojvodini čija je privatizacija propala, piše "Nacionalni građanski list".

Izvor za koji list kaže da je dobro obavešten, Mišković je taj aranžman dogovorio pre nego što je obelodanjen ugovor o prodaji Delta Maksija belgijskom Delezu.

Mišković je prilikom potpisivanja ugovora sa Belgijancima potvrdio da će jedno od glavnih interesovanja Delte biti ulaganje u poljoprivredu.

Mišković je tada rekao da "prodaja Delta Maksija predstavlja veliku finansijsku podršku Delta Holdingu za dalji razvoj agrara i sektora nekretnina".

List navodi da je Mile Jerković kupio, pa izgubio većinu poljoprivrednih kombinata, a neke je kupio Darko Šarić, osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike.

Na spisku koji je objavio "Nacionalni građanski list" je petnaestak poljoprivrednih preduzeća čija je privatizacija poništena.

Među njima su i DPP Graničar iz Gakova sa 6.500 hektara zemljišta, PPK Agrobačka iz Bača sa 5.500 hektara, "Doža Đerđ" iz Bačke Topole sa 1.750 hektara i "Aleksa Šantić" iz istoimenog mesta sa 1.500 hektara.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image