• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kragujevac: Dvodnevni Sajam zapošljavanja

Na Sajmu zapošljavanja i obrazovanja od sutra u Kragujevcu među 50 poslodavaca koji nude posao, po prvi put i "Fiat automobili Srbija" (FAS).

FAS će se na sajmu pojaviti sa dva kooperanta, firmama "Džonson kontrol" i "Proma magneto".

Na ovoj sajamskoj manifestaciji, koja se održava treću godinu za redom na Šumadija sajmu, takođe, prvi put učestvuje i izraelska kompanija "Plaza", ali i drugi poput austrijske firme "Vaker Nojson", zatim "Grah automotiva", "Unior komponents", "Com trade", "Zastava INPRO", "Orion", "Viner štediš osiguranje", "Biznis inovativni centar", "Tehničko remontni zavod", "Grafopromet", TPV "Šumadija"...

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem ukupno više od 300 radnika, a sajamsku manifestaciju će, kako je najavio organizotor "Šumadija sajam", otvoriti direktor Nacionalne službe zapošljavanja Dejan Jovanović i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

Do posla će imati šansu da dođu mašinski i elektro inženjeri, tehnolozi, diplomirani ekonomisti, komercijalisti, diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije, inženjeri za hemijsku tehnologiju, programeri, agenti osiguranja, administrativni radnici i po jedan turistički radnik i novinar-saradnik.

Takođe, Sajam je šansa da do posla dođu i magacioneri, kuriri, zavarivači, alatničari, metalostrugari, konobari, kuvari, kasiri, točioci goriva, pravnici, administrativni radnici.

Traže se i pomoćni radnici, metalobrusači, mehaničari, poslastičari, trgovci, mesari, strugari, presereri, farbari, stolari, automehaničari, autolimari, autolakireri, pekari, vozači, šivači, konfekcionari...

Na Sajmu će učestovati i osnovne i srednje škole, ali i fakulteti iz cele Srbije, gde će zainteresovani moći da se informišu o raznim mogućnostima obrazovnih institucija u Srbiji, prijemnim ispitima, upisu, ali i da čuju savete i preporuke polaznika različitih programa.

Generalni sponzor Sajma je "Fiat Automobili Srbija", a pokrovitelj je gradska uprava u saradnji sa filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje u Kragujevcu na čijoj evidenciji je trenutno oko 25.000 građana koji nemaju posao.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image