• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dulić najavio gradnju 7.700 stanova u Srbiji

Do kraja ove godine počeće izgradnja više od 6.000 stanova u Beogradu i oko 1.700 stanova u 17 gradova u Srbiji, najavio je danas ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

U oktobru će na Novom Beogradu, u naselju "Dr Ivan Ribar", početi izgradnja oko 1.000 neprofitnih stanova, rekao je Dulić, koji je sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom obilašao radove na izgradnji stanova na lokaciji nekadašnje kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" na Voždovcu.

Onoga trenutka kada budu završeni svi neophodni projekti, ponudićemo građanima da kupe stanove pod veoma povoljnim uslovima na lokaciji na Novom Beogradu, po istom modelu kao u naselju na Voždovcu, najavio je Dulić.

On je rekao da će prvi objekti u naselju na Voždovcu biti završeni u maju sledeće godine, a potpuni završetak se očekuje do kraja 2012.

Ističući da je na izgradnji neprofitnih stanova na Voždovcu angažovano oko 50 srpskih građevinskih firmi, Dulić je najavio da će veći broj izvođača biti zaposlen i na preostalim lokacijama koje tek treba da budu otvorene.

U okviru stambeno-poslovnog kompleksa na Voždovcu, koji je pokrenula država sa ciljem oživljavanja građevinske industrije od posledica ekonomske krize, trenutno se grade 24 objekta sa 2.235 stanova, a ukupno će biti izgrađeno 4.578 stanova različitih struktura.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image