• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Beogradu posao za 148 osoba s invaliditetom

Za poslove javnih radova na održavanju i obnavljanju infrastrukture i zaštite životne sredine u Beogradu, zaposlenje će dobiti 148 osoba sa invaliditetom.

Za projekte opštine Zemun, Udruženja građana "Etno mreža" i "Centra za samostalni život invalida" izdvojeno je više od 23 miliona dinara, saopšteno je danas iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Zaposlenima će na mesečnom nivou biti ispaćivane zarade prema stepenu stručne spreme i to 17.600 dinara za prvi i drugi stepen, 18.000 za treći i četvrti, 20.000 za peti i šesti i 22.000 dinara za sedmi stepen stručne spreme.

Radovi na održavanju i obnavljanju javne infrastrukture i zaštiti životne sredine organizuju se u oblasti socijalnih, humanitarnih, i kulturnih delatnosti, a nezaposlena lica se angažuju na period od šest meseci.

Nacionalna služba za zapošljavanje je na nivou republike odobrila
112 projekata u okviru javnih radova za osobe sa invaliditetom, na kojima će posao dobiti 1.321 osoba, za šta je iz budžeta Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdvojeno 253 miliona dinara.

Više od 40 odsto javnih radova biće spovedeno u nerazvijenim opšitnama poput Majdanpeka, Srbobrana, Osečine, Mionice, Ljiga, Vladičinog Hana, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image