• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabrana nova uprava Aerodroma "Nikola Tesla"

Na Skupštini nije doneta odluka o raspodeli dobiti za 2010, već će o tome biti odlučeno na narednoj vanrednoj Skupštini akcionara.

Na redovnoj godišnjoj Skupštini akcionarskog društva beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", izabran je Upravni odbor (UO) kompanije i predsednik skupštine akcionara, a u osnivačkom aktu preduzeća povećan je broj članova izvršnog odbora, odnosno menadžmenta kompanije.

Na Skupštini, međutim, nije doneta odluka o raspodeli dobiti za 2010, a u izveštaju se navodi da će o tome biti odlučeno na narednoj vanrednoj Skupštini akcionara.

Odlučeno je da predsednik Skupštine akcionara bude Dalibor Mitić, a doneta je i odluka o razrešenju dosadašnjeg predsednika i članova UO.

Za članove UO izabrani su Mile Novačikić, Nebojša Andrić, Denijal Kozličić, Borisav Kovačević, Ksenija Kavedžić, Ljupko Đekić i Slobodan Jovanović iz Beograda, kao i Dejan Milovanović iz Prokuplja.

Na Skupštini su, između ostalog, donete izmene i dopune osnivačkog akta A.D. aerodroma "Nikola Tesla", po kome se broj članova izvršnog odbora sa pet povećava na devet članova.

Akcionarsko društvo je za nezavisnog revizora finansijskih izveštaja za 2011. godinu izabralo kompaniju "Dilojt" (Deloitte), a usvajen je i izveštaja UO za prošlu godinu, kao i izveštaj o poslovanju za 2010. godinu.

Za predsednika Nadzornog odbora Aerodroma izabran je Slobodan Veličković iz Grdelice, dok su ostali članovi Goran Malbaša iz Aranđelovca i Dragoslav Stanković iz Pukovca.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image