• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KPMG zapošljava 75.000 diplomaca širom sveta

Firme članice KPMG-a zaposliće u naredne tri godine oko 75.000 diplomaca širom sveta.

Ovo će biti rast od 25 odsto u zapošljavanju visokoobrazovanih kadrova, saopštila je ova globalna mreža profesionalnih firmi koje pružaju usluge u oblasti revizije, poreskog savetovanja i finansijskog savetovanja.

Firme članice su prepoznale potrebu za zapošljavanjem gotovo 250.000 novih ljudi u periodu od pet godina, dok zapošljavanje diplomaca predstavlja ključnu ulogu u ispunjavanju dugoročne globalne strategije proširenja firme.

Novi članovi KPMG tima biće integrisani u sve oblasti rada - revizija, poresko savetovanje, finansijsko savetovanje, kao i u interne službe firme.

"Našoj kompaniji su potrebni najtalentovaniji pojedinci koji će podržati rast poslovanja u sadašnjosti i budućnosti. Da bi privukli najbolje, diplomcima nudimo priliku da rade sa profesionalcima u 150 zemalja, rešavajući kompleksne probleme klijenata i dajući svoj doprinos nekim od najprestižnijih organizacija u svetu", izjavio je šef globalnog odseka za zapošljavanje KPMG International Alim Dandži.

KPMG Beograd je u junu zaposlio 25 diplomaca Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka Beogradskog univerziteta, kao i troje njihovih kolega sa Ekonomskog fakuteta u Podgorici, koji rade u kancelariji u Crnoj Gori.

Potvrda da posvećenost KPMG-a razvoju mladih talenata nailazi na pozitivnu reakciju studenata širom sveta leži u činjenici da je KPMG rangiran na drugom mestu na indeksu "Univerzum 2010." kao "najpoželjniji poslodavac u svetu".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image