• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko će nas doći Beška - 25. decembra

Cena mosta preko Dunava će biti veća ali koliko znaćemo krajem godine, rekao u Skupštini Srbije ministar infrastrukture i energetike Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je u Skupštini Srbije, odgovarajući na kritike SRS, rekao da će javnost tada biti upoznata sa cenom mosta Beška, kao i da je izvesno da će ona biti veća nego što se na početku mislilo.

U Skupštini se danas debatovalo o predloženim rešenjima o pomorskoj plovidbi i obligacionim i osnovama svojinsko-pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju.
Kako je pre nekoliko dana saopštilo Javno preduzeće “Putevi Srbije”, u toku je rad nadzornih organa i stručnih službi ''Puteva Srbije'' i nezavisne predarbitražne komisije, koji po proceduri FIDIC -a (Međunarodnog saveza inženjera konsultanata) pregleda dokumentaciju o izvedenim radovima.

Pojedini beogradski mediji su objavili da austrijska "Alpina" sada traži dva puta više novca za izgradnju mosta kod Beške, koji je otvoren početkom oktobra.

Austrijanci su, prema tim informacijama, ugovorili gradnju mosta po ceni od 37 miliona evra, isplaćeno im je 43 miliona a sada zahtevaju dodatnih 50 miliona evra.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image