• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na vas čeka 200 radnih mesta

Za sutrašnji Sajam zapošljavanja u Novom Sadu prijavljeno je 25 poslodavaca koji su ponudili više od 200 slobodnih radnih mesta.

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), koja zajedno sa predstavnicima Grada organizuje tu manifestaciju, je saopštila da će nezaposlenima u Sportskom i poslovnom centru "Vojvodina", popularnom "Spensu", biti ponuđeni poslovi u metalskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektro i ekonomskoj struci.

Priliku da se zaposle imaće i diplomirani inženjeri tehnologije, profesori matematike i nemačkog jezika, doktori medicine, hemijski tehničari, pekari, čuvari i nekvalifikovani radnici.

Osim poslodavaca, na toj manifestaciji svoje delatnosti predstaviće i Sekcija mladih Saveza samostalnih sindikata Novog Sada i opština, Međuopštinsko udruženje samostalnih zanatlija, Grad Novi Sad i dve privatne agencije za zapošljavanje.

Posetioci će biti informisani o uslugama NSZ kroz neposrednu komunikaciju na štandu novosadske filijale i informativnim materijalom, a na tematskoj tribini biće im predstavljene aktivne mere za zapošljavanje osoba s invaliditetom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image