• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EPS zapošljava 110 mladih stručnjaka

JP "Elektroprivreda Srbije" u okviru akcije zapošljavanja "110 najboljih" objaviće sutra u tri dnevna lista oglas za prijem visokoobrazovanih pripravnika.

Kako je saopšteno iz ovog javnog preduzeća, mladi visokoobrazovani kadrovi sa tek stečenom diplomom imaće priliku da svoja prva radna iskustva stiču u najvećoj kompaniji u zemlji, odnosno EPS ponovo želi da pruži šansu najboljima kroz rad u velikom sistemu.

Konkursi za radna mesta su otvoreni u matičnom preduzeću i privrednim društvima "HE Đerdap", "HE Drinsko-Limske", "Termoelektrane Nikola Tesla", "Rudarski basen Kolubara", "TE-KO Kostolac", "Panonske TE-TO", "Elektrovojvodina", "Elektrodistribucija Beograd", "Elektrosrbija", 'Jugoistok" i 'Centar".

Uslovi za konkurs su diploma završenog fakulteta predviđena za konkretno radno mesto, znanje engleskog jezika i znanje rada na računaru.

Detaljne informacija o uslovima i načinu konkurisanja biće objavljena na sajtu JP "Elektroprivreda Srbije".

Prijave za sva radna mesta će se podnositi isključivo elektronskim putem na sajtu EPS-a u delu "Ljudski resursi - Zaposlenje - Aktuelni konkursi", a rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

EPS je i 2010. raspisao konkurs na koji je pristiglo čak 8.000 prijava, a od 6.000 ispravnih tada je izabrano 157 najboljih koji su godinu dana sticali znanja i praksu obilazeći sve delove kompanije - od površinskih kopova do postrojenja za distribuciju električne energije.

Posle uspešno završenog jednogodišnjeg pripravničkog staža, svih 157 mladih je letos i zaposleno u "Elektroprivredi Srbije".

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image