• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam zapošljavanja u Kragujevcu 9. februara

Nacionalna služba zapošljavanja organizovaće 9. i 10. februara Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavcima biti predočen kragujevački kadrovski potencijal, a nezaposlenima prezentirane nove mogućnosti za zapošljavanje.

Direktor kragujevačke filijale NZS Ljiljana Petrović izjavila je FoNetu da se u Kragujevcu početkom ove godine očekuje otvaranje nekoliko stotina novih radnih mesta, najviše u šoping molu Plaza, čije je otvaranje najavljeno za 21. februar.

U Plazi će biti otvoren veliki broj prodavnica i ugostiteljskih objekata, pa će posao prvenstveno dobiti trgovci i ugostitelji sa srednjom stručnom spremom, ali biće mesta za menadžere koji će raditi u nabavci i prodaji, rekla je Ljiljana Petrović.

Ona je izjavila da je lanac restorana brze hrane Mekdonalds odabrao 40 kandidata koji će raditi u Plazi, navodeći da su se za radnike interesovali trgovinski lanac Idea, preduzeće Vulović transport i pojedini Fijatovi kooperanti čiji će pogoni biti u industrijskoj zoni u Grošnici.

Vulović transport je najavio zapošljavanje oko 60 radnika, od mašinskih inženjera do tehničara metalske struke, a izvesno je da će se na sajmu zapošljavanja pojaviti i mnogi drugi poslodavci, rekla je Ljiljana Petrović.

Na evidenciji kragujevačke filijale NZS nalaze se 22.000 nezaposlenih.

(Fonet9

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image