• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi stručnjaci u timu Telekoma Srbija

Telekom Srbija organizovao je danas svečani prijem za 75 novih stručnjaka, izabranih na javnom konkursu.

Predstavljajući menadžment, generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko je kazao da je ta kompanija "značajno smanjila broj zaposlenih u prethodnom periodu, a da nikoga nije otpustila, kao i da je, istovremeno, uspela da unapredi obrazovnu i starosnu strukturu zaposlenih".

''Uveren sam da su ovi ljudi još jedna garancija da će Telekom Srbija ostati lider na tržištu i glavni pokretač razvoja celog IKT sektora u zemljama u kojima posluje'', istakao je Radujko i dodao da se prijavio veliki broj kandidata, ali poslovni plan kompanije je ograničio koliko će ih biti primljeno.

Na javni konkurs za 75 radnih mesta prijavilo se 4.020 kandidata, a u procesu odabira, kriterijumi su bili obrazovni profil koji zahteva specifično radno mesto, nivo znanja engleskog jezika i informatičko znanje, zatim stručna znanja, veštine kao i odgovarajuće iskustvo.



Telekom Srbija je po sprovedenom postupku profesionalne selekcije odabrao najbolje saradnike koji će biti angažovani na različitim pozicijama.

Najveći broj angažovan je u oblasti ekonomije, marketinga, i informaciono-komunikacionih tehnologija, zatim u oblasti ljudskih resursa, strategije, interne revizije, kao i na pravnim i logističkim poslovima.

Telekom Srbija raspisao je javni oglas u septembru prošle godine, a nakon faznog procesa selekcije, odabrani su kandidati koji su saglasno potrebama te kompanije procenjeni kao najbolji.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image