• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno zemljište za tri investitora

Vlada Srbije odlučila je da Opština Ruma može besplatno da ustupi građevinsko zemljište investitorima koji su spremni da počnu izgradnju svojih objekata.

Predsednik Opštine Ruma Goran Vuković kazao je da mogućnost besplatnog ustupanja građevinskog zemljišta za tri značajna investitora znači 700 radnih mesta u narednih godinu dana.

Opština Ruma je dodelila pet hektara zemljišta engleskoj kompaniji "Albon" koja će na površini od 6.500 kvadratnih metara i uz ulaganje od 7,5 miliona evra graditi fabriku rezervnih delova za "Ford motor".

U pogonu te engleske firme biće zaposleno 200 radnika.

Italijanskom proizvođač ženskog donjeg rublja "Calzedonia" koji će zaposliti 267 radnika, opština Ruma je dodelila 2,5 hektara građevinskog zemljišta za pogon od 5.000 kvadratnih metara, uz ulaganje šest miliona evra.

Proizvođač modne obuće "Insert" iz Beograda koji već proizvodi u Rumi, u zakupljenoj hali nekadašnje fabrike "Kluz", želi da sagradi sopstvenu fabriku, površine do 4.000 kvadratnih metara, gde će biti zaposleno 180 radnika.

Predsednik opštine Ruma je kazao da ta tri investitora nameravaju radove započnu u oktobru ili novembru, i da imaju obavezujuće ugovore o isporuci svojih proizvoda.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image