• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cena se "promeni" od rafa do kase

Kupci u prodavnici Industrije mesa "Matijević" u Gornjem Milanovcu robu sa rafova uzmu po jednoj ceni, ali je na kasi ipak plate više, u proseku od 50 dinara po artiklu, rekli su za agenciju Beta neki od nezadovoljnih potrošača.

Tako je jedan kupac uzeo kulen na čijem je pakovanju bila cena od 461 dinara, ali mu je na kasi za taj artikal naplaćeno 514 dinara, što se i vidi na fiskalnom računu.

Potrošači navode da su se takve stvari u prodavnici posebno dešavale pred uskršnje praznike kada su u njoj bili veliki redovi, jer je najavljena posebna akcijska prodaja brojnih proizvoda.

Poslovođa prodavnice Danijela Radovanović za agenciju Beta je izjavila da je došlo do greške u nivelaciji cena, koja je izvršena pri kraju radnog vremena, kako bi bilo sve spremno za akciju. Posle toga dva dana se nije radilo.

Željko Đurić, šef kadrovske službe u "Matijeviću" u Novom Sadu, jutros je za agenciju Beta rekao da ne postoji namera da se kupci obmanjuju i da je došlo do "zamene cena na kasi pošto se bližio kraj radnog vremena".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image