• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska: Niko neće u "mlinare"

Hrvatska kompanija "Mlinar" objavila je oglas za 50 mesta sa stalnim zaposlenjem u pogonima, prodavnicama kao i na pozicijama rukovodilaca ali su na konkurs stigle samo četiri prijave.

Hrvatski mediji prenose da ovo zaista deluje kao svojevrsna naučna fantastika u trenucima kada je nezaposlenost u Hrvatskoj narasla na 20 odsto, i kada su vesti o deljenju otkaza po firmama svakodnevica, dok one o zapošljavanju spadaju pod rubriku "verovali ili ne".

Kako piše "Glas Slavonije", u tom je listu pre desetak dana objavljen oglas da firma "Mlinar" traži više izvršilaca u svojim pogonima i prodavnicama u Zagrebu, Poreču, Rovinju i Puli.

Ovo je firma koja je lider u pekarskoj industriji na teritoriji Hrvatske i ima renome, pa je i njena ponuda trebalo da bude shvaćena ozbiljno.

Međutim, umesto "tuče" za retka radna mesta koja se nude, usledio je hladan tuš. Na oglas su pristigle svega četiri prijave.

"Ponudili smo 50 radnih mesta, bar 30 u Zagrebu i 20 na području Istre. Ponavljam, reč je o stalnom, a ne sezonskom zaposlenju. Umesto toga dobili smo samo nekoliko prijava", rekao je za "Glas Slavonije" Mato Škojo, predsednik Uprave "Mlinara".

U ponudi nisu bila samo radna mjesta prodavača u maloprodajama, već i atraktivna mesta kao što su rukovodilac industrijske pekare u Poreču, te mesta šefova skladišta i transporta.

U ponudi su i radna mesta rukovodilaca prodavnica u Zagrebu, Rovinju, Poreču i Puli.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image