• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković: Dolazak Panasonika veliki dobitak

Dolaskom japanske firme Srbija je podigla svoj ugled i atraktivnost za privlačenje investicija i priključila se zemaljama koje proizvode visoku tehnologiju.

Premijer Srbije Mirko Cvetković posetio je danas kompaniju "Panasonik" u Svilajncu i poručio da je Vlada Srbije će nastaviti da podržava investicije poput "Panasonikove".

Cvetković je dodao da zadovoljstvom može da konstatuje da se, nakon što je Srbija osvojila status kandidata za članstvo u EU, interes investiora za dolazak u našu zemlju značajno se povećao.

"Što se tiče Svilajnca, 'Panasonik' za sada ima oko 100 zaposlenih radnika i taj broj će se povećavati u nardenom periodu - već do kraja godine biće ih oko 200 do 250, a imamo planove i da se dalje povećava broj zaposlenih", rekao je Cvetković.

Po njegovim rečima, u pitanju je investicija vrdna oko 13 miliona evra, kojom je u Svilajnac doneta jedna nova industrijska kultura.

"I pored Panasonika, vodimo razgovore i doveli smo niz ozbiljnih proizvođača čija će se proizvodnja ostvariti u vremenu koje je pred nama", rekao je Cvetković.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image