• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zastava oružje zapošljava 234 nova radnika

Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" zaposliće 234 novih radnika metalske i mašinske struke sa ili bez radnog iskustva.

U kragujevačkoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje rekli su agenciji Beta da "oružari" traže 90 radnika sa radnim iskustvom i 144 radnika bez radnog uskustva.

"Traže se radnici mašinske i metalske struke, 3. ili 4. stepena stručnosti, metaloglodači, strugari, brusači, bušači, bravari preseri, zavarivači i tehničari numeričkih mašina", rekla je direktorka filijale NSZ-a u Kragujevcu Ljiljana Petrović.

Na evidenciji filijale u Kragujevcu ima oko 200 radnika s radnim iskustvom i preko 700 nezaposlenih do 40 godina starosti bez radnog iskustva u strukama koje traži "Zastava oružje".

Novi radnici bez iskustva zapošljavaće se pošto prođu jednomesečnu stručnu obuku u fabrici i zasnivaće radni odnos na određeno vreme.

Prema rečima Petrovićeve, vlada veliko interesovanje nezaposlenih za radna mesta koja im nudi fabrika oružja, a u filijali se obavlja selekcija kandidata, koji se zatim upućuju na razgovor s poslodavcem.

Na evidenciji filijale NSZ-a u Kragujevcu ima oko 23.000 nezaposlenih.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image