• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajte iz prve ruke kako rade IT kompanije

Udruženje studenata informatike "FONIS" organizovalo je predstavljanje vodećih IT kompanija studentima tehničkih fakulteta.

Projekat "Kompanije Studentima" održava se prvi put u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka pod sloganom "Iz prve ruke" i predstavlja jedinstvenu priliku za studente tehničkih fakulteta da se iz prve ruke upoznaju sa vodećim IT kompanijama u Srbiji, saopštio je "FONIS".

Ova organizacija kaže da je cilj projekta da nadomesti jaz između visokog obrazovanja i praktičnog rada, uočen na beogradskim fakultetima.

Za predavanja možete se prijaviti OVDE.

Kroz niz online predstavljanja i direktan kontakt sa studentima, grupa vodećih domaćih IT kompanija predstaviće svoju viziju i ciljeve, preneti deo svoje radne atmosfere i svog poslovanja širem auditorijumu studenata.

Ovogodišnje kompanije učesnice su MFC – Mikrokomerc, PSTech i Web Krojač.

Studenti imaju priliku da kroz niz predavanja, radionica kao i posetom kompaniji upoznaju njihovo poslovanje i tehnologije kao i da steknu što realniji utisak o radu u IT kompaniji.

Prvo predavanje na temu "Od hartije do digitalne biblioteke" održala je kompanija MFC Mikrokomerc, čiji su predstavnici opisali studentima tehnologiju mikrofilmovanja i digitalizacije dokumenata, a tokom predavanja detaljno je predstavljen je i projekat "Digitalna biblioteka".

U nastavku projekta gosti Fakulteta organizacionih nauka i FONIS-a biće "Krojač" i "PS Tech".

Prijave za predavanja kompanije "Krojač" sa temom "Dan u Krojaču: 24 sata u web dizajn kompaniji i web dizajn trendovi za 2012", koje će biti održano u sredu, 16. maja sa početkom od 20 časova su otvorene.

Broj učesnika je ograničen kapacitetom amfiteatra Fakulteta organizacionih nauka.

Nakon ovog predavanja, tokom vikenda će uslediti i praktična radionica u organizaciji iste kompanije, a najbolji će imati priliku da uživo vide kako izgleda jedan dan u ovoj kompaniji.

Tema trećeg predavanja koje će održati PS Tech, biće "Šta se traži kod mladih inženjera – IQ ili EQ?" i ovo predavanje biće održano u sredu 23. maja sa početkom od 20 časova.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image