• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lili drogerije vlasnik DMB-a u Rakovici

U nekadašnjoj fabrici motora ubuduće "sofisticirana proizvodnja parafarmaceutskih proizvoda mnogo pogodnija za urbanu i gusto naseljenu sredinu".

Ukupna vrednost investicija za kompletan projekat DMB Rakovica iznosi 20 miliona evra, što, osim vrednosti po kojoj je kupljena fabrika, obuhvata i planirana ulaganja u opremu i saniranje objekata koje se planira u narednih nekoliko godina.

U skladu sa razvojem poslovanja, kupovina fabričkog kompleksa poput DMB Rakovice predstavlja logičan pravac napredovanja koji će dodatno omogućiti i usavremeniti proizvodnju pomoćnih lekovitih sredstva i dijetetskih preparata.

Industrijski basen u Rakovici ponovo će važiti za produktivno privredno područje, koje svojim radom neće zagađivati životnu sredinu i narušavati život građana emisijom štetnih gasova, s obzirom da je u okviru plana o rekonstrukciji fabričkog kompleksa na prvom mestu ispunjenje svih ekoloških standarda, navedeno je u saopštenju.

Ukupan broj radnji "Lili drogerija" sada je 123, od kojih u 112 ima i apoteke, i sve zajedno zapošljavaju 1.800 ljudi.

Kompanija je pre tri godine zakoračila i na bugarsko tržište, gde trenutno ima maloprodajnih objekata, a planirano je otvaranje jos četiri do kraja 2012. godine.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image