• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kod NIS-a subvencije i popusti na gorivo

Naftna industrija Srbije je na svojim benzinskim stanicama počela da prodaje gorivo po povlašćenim cenama, u okviru vladinog programa pomoći ratarima. Popusti i za građane.

Gorivo se prodaje preko maloprodajne mreže NIS-a, a ukupna količina goriva koje je kompanija namenila za potrebe poljoprivrednika iznosi 66 miliona litara.

NIS će prodavati subvencionisano gorivo na teritoriji cele Srbije do 15. novembra, u skladu sa odlukom srpskog Ministarstva poljoprivrede. Prodaja je počela u subotu, 15. septembra, navedeno je u saopštenju te naftne kompanije.

U isto vreme, NIS je počeo realizaciju programa za obezbeđivanje popusta na dizel gorivo D2 i evrodizel za sve kategorije fizičkih lica.

U skladu sa programom, koji takođe važi do 15. novembra na svim benzinskim stanicama kompanije, predviđen je popust od tri dinara za litar dizela D2, za količinu čija je vrednost preko 1000 dinara, kao i popust u iznosu od 1,5 dinar za litar evrodizela za količinu u vrednosti većoj od 1000 dinara.

(Tanjug, foto: NIS)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

banekivar

Hahah pa oni nas bas ono....

Ilija

Ne vidim što je problem kad nesto pojeftini, pa makar i za dinar. Veći je problem to što nema ulja, a i što, kad ga bude, kostaće 200 dinara.

dizelas

Bas su se isprsili. Napunim ceo rezervoar od 55 litara za nesto malo vise od 9000 dinara. A oni mi nude popust od 1,5 din/lit za sve racune preko 1000 dinara. Ma divni su! Sjajno!!! Ustedecu 80 dinara!!! Bas se isplati sipati benzin kod NIS-a!

special image