• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje regionalni online sajam zapošljavanja

Sutra počinje treći "Virtualni dan karijera i znanja", na kome će se predstaviti najuspešniji poslodavci iz okruženja koji imaju potrebe za novim zaposlenima, ali i edukativne ustanove.

Treći po redu online sajam zapošljavanja i obrazovanja - "Virtualni dan karijera i znanja" počinje u sredu, 10. oktobra na adresi www.dankarijera.com i trajaće sve do 17. oktobra 2012. godine. Već tradicionalno, sajam zajedničkim snagama organizuju kompanija Infostud i regionalni portali za zapošljavanje i regrutaciju Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, kao i Moj-posao.net iz Hrvatske.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova "iz kućne fotelje" u bilo koje doba dana ili noći, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Samo neki od učesnika na trećem "Virtualnom danu karijera i znanja" biće kompanije: Japan Tobacco International, Mozzart, IT Academy, Philip Morris International, Drey, Smith Micro Software, First Beat Media, Zdravlje Actavis, Ernst & Young...

Svi oni koji traže novi ili bolji posao, moći će da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na ista, a putem chat-a razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova i saznati sve detalje o samom radnom mestu ali i procesu selekcije kandidata. S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom, jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače nemaju prilike ili vremena da posećuju standardne sajmove.

Prva dva Virtualna sajma zapošljavanja posetilo je preko 255 000 ljudi, dok je samo na prethodnom online sajmu posetiocima ponuđeno preko 250 slobodnih radnih mesta.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arsaa..

250 radnih mesta.. auuu.. pa prijavice se vise od 300000 ljudi na tom sajmu.. svake godine ima sve vise i vise nezaposlenih.. ovo je strasno.. Koliko ja vidim mi sve radimo samo da bi propali..

optimista

sve gore i gore ce bit

Sandzaklija xD

Bravo, samo zajednickim trudom,kao region mozemo nesto uraditi ...Zao mi je sto ne vidim Crnogorce i Makedonce zajedno... Ipak sa Albancima nismo isto govorno podrucje... Pustite nacionalizam,dajte da ekonomski ojacamo, posle nikome nece ni biti do nacionalizma xD

special image