• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mercedes preporučuje kupovinu goriva NIS-a

NIS i "Mercedes Benc" potpisali su na Sajmu energetike Memorandum o saradnji kojim će Mercedes preporučivati vozačima, koji prolaze kroz Srbiju, da kupuju goriva i maziva NIS-a.

Generalni direkor NIS-a Kiril Kravčenko očekuje da će profit te kompanije za devet meseci ove godine ostati isti kao i lane u tom periodu.

On je na Sajmu energetike i ekologije, gde su NIS i ``Mercedes benc`` potpisali Memorandum o saradnji, rekao da je negativan uticaj na poslovanje imao devizni kurs, kao i kretanje cena nafte na svetskim berzama.

Kravčenko je najavio da će krajem tekućeg meseca biti predstavljeni devetomesečni rezultati poslovanja kompanije i izrazio očekivanje da će biti na nivou prošlogodišnjih.

NIS je kupio od "Mercedesa" 44 cisterne za naftu, do sada je isporučeno 20, a ostatak će biti isporučen do kraja godine.

Generalni direktor "Mercedes Benc Srbija i Crna Gora" Andreas Binder rekao je da saradnja NIS-a i "Mercedesa" predstavlja platformu za buduće projekte, kao i da su dve kompanije lideri u postavljanju najsavremenijih standarda.

(Tanjug Foto NIS)

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kočiš

Dizelaša nikada nisam vozio, ali kad je EURO bezolovni u pitanju Mol RULES.. domaći nije video 95 oktana ni na reklami.

aca

To sto vas je neko preporucio to je samo placena reklama i nista vise.

SRBIJA

Sto se ljudi vredjaju kada se pljuje po NIS-u, mozda niste u toku, ali NIS je srpski isto koliko je i OMV, MOL itd...Za one koji i dalje ne shvataju, Nis je ruski i mi Srbi tu nemamo nikakve koristi - malo napunismo (jednokratno) budzet!

special image