• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Nišu niču tri "Lidla"

U Nišu će do 2015. godine biti otvorena tri marketa nemačke firme "Lidl", koja je u naselju Duvanište kupila 43 ara gradskog zemljišta za 27 miliona dinara.

Nemački lanac supermarketa "Lidl" uplatio je u gradski budžet Niša 27 miliona dinara za 43 ara gradskog zemljišta u naselju Duvanište gde je kupio i okolne privatne parcele.

"Lidl" je zainteresovan za još dve lokacije u Nišu i, prema ugovorima, tri supermarketa u tom gradu biće otvorena istovremeno, u septembru 2015. godine, prenosi RTS.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nebojsa

Prodaju smece od robe,izlozena roba na podu u kutijama,dokle bre?

Le

Ja sam cuo da oni daju dzabe robu haha do 2015 cemo kupovati desetinu hleba, 50g mesa,50g pasulja,dzaba sto ce doci lidl.

ira

Ma daj svi kukate kako nemate pare,a svi hipermarketi su uvek puni ;-) merkator nije puko,to sto su se zatvorile prodavnice koje nisu u sluzbi merkatora to ne znaci da je puko.hipermarket radi puno parom koliko ja vidim.super za lidl u mom komsiluku:-) posetila sam lidl u grckoj i ima svasta nesto i cene su i tamo bile nize od ovih nasih.tako da verujem da ce biti dosta povoljnije za sve.

special image