• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ju-es -stil gubi pare i bez Smedereva

Čisti gubitak američkog proizvođača čelika u trećem tromesečju 2012. godine povećan je 17 puta i dostigao 60,9 miliona dolara.

Kako je saopštila kompanija koja se pošetkom godine povukla sa srpskog tržišta i Železare u Smederevu, gubitak je povećan zbog pada prodaje i cene njenih proizvoda, kao i istovremenih značajnih troškova, pa je sada gubitak 0,55 dolara po akciji u poređenju sa 0,03 dolara po akciji u istom razdoblju prošle godine.

Pokazatelj prethodnog kvartala obuhvata jednokratne troškove od 33,1 milion dolara, ili 0,3 dolara po akciji, u vezi sa usklađivanjem poreskih plaćanja.

U septembru je "Ju es stil" prognozirao da će njegov gubitak biti 0,6 do 0,65 dolara po akciji, prenela je agencija Finmarket.ru.

Prihodi kompanije su smanjeni za 7,7 odsto, na 1,46 milijardi dolara, što je približno prognozi analitičara da će taj pokazatelj dostići 1,47 milijardi dolara.

Kompanija je u prethodnom kvartalu smanjila isporuke čelika za 0,4 odsto, na 1,36 miliona tona, a njihova srednja cena pala je za 7,3 odsto, na 1.073 dolara po toni.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cinjenice su,

US Steel je zavrsio kad je pretopio tesko naoruzanje VJ.Barem sto se nas tice to je bila glavna ideja.Dok su topili celik naseg naoruzanja radilo se punom parom,kad su zavrsili posao normalno otisli.

Xx

Strasno a kakva je to fabrika bila nekada moj cale je radio 40god u toj fabrici i sve super a sad. . .strasno ako se fabrika ugasi sd je mrtav grad i ovako u ovim nasim gradovima je tesko za posao.svud fabrike nis vojovida samo kod nas najgore ...!?strasno

Jovica

E bas mi ih je zao XA,xa,xa

special image