• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na pumpama još čašica više u rezervoar

Gorivo na pumpama u Srbiji nastavlja trend pojeftinjenja, tako da će se za istu sumu od utorka dobiti malkice više - otprilike jednu rakijsku "dozu"

Naftna industrija Srbije (NIS) snizila je cene benzina BMB 95 i evropremijuma BMB 95 za dinar po litru, rečeno je Tanjugu u NIS-u.

NIS će spustiti i dizel D-2 za dinar po litru i evrodizel za pola dinara po litru.

Rusko-srpska kompanija prati parira potezima konkurencije jer je Lukoil Srbija za vikend snizila cene naftnih derivata , doduše za oko dva dinara po litru.

Lukoil je spustio cene benzina BMB 95 i autogasa TNG za dva dinara po litru i evrodizela za 2,5 dinara po litru, rečeno je Tanjugu u toj kompaniji.

Kod Lukoila je to, kako su istakli, treće pojeftinjenje derivata od početka decembra.

Sa pojeftinjenjima cene će biti izjednačene, pa će se benzin BMB 95 plaćati oko 151 dinar za litar, evropremijum BMB 95 oko 157 dinara, dizela D-2 oko 152 dinara a evrodizela 154 dinara za litar.

Sve u svemu za hiljadu dinara sada ćete u rezervoar dobiti jednu kafansku rakijsku dozu, odnosno 0,04 litra goriva više nego u ponedeljak.

(Tanjug/MONDO, foto: NIS)

Tagovi

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kočiš

Ala peče JEDNA ČAŠICA ruske ljute..

Maki

Ja cenim kvalitet za novac koji dajem. I nije mi zao da dam i malo vise novaca za gorivo ali da dobijem evro kvalitet, po mogucstvu evro 5 koje su pustili u promet od skoro, onda kad i novo postrojenje rafinerije...

Rajko

Meni je bas super sto NIS stalno snizava cene goriva, casica smanjenja koliko vidim dolazi jedino od njih. Svi ostali nam naturaju flase poskupljenja.

special image