• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Privrednici danas biraju predsednika

U Beogradu će biti održana izborna skupština Srpskog poslovnog kluba "Privrednik", saopštio je dosadašnji čelnik te asocijacije Branislav Grujić.

Grujić, predsednik kompanije "PSP Farman", je u intervjuu Tanjugu naveo da se neće ponovo kandidovati za čelnu funkciju u "Privredniku" već će se skoncentrisati mnogo više na rad u Nacionalnom savetu za privredni oporavak, čiji je potpredsednik.

Prema Grujiću, tokom izborne skupštine Kluba biće izabrano novo rukovodstvo koje delom ima kontinuitet, a delom će ga činiti novi ljudi kako bi i oni iz jednog novog ugla sagledali vrednost te asocijacije domaćih preduzetnika.

"Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo uspeli da prođemo one Scile i Haribde (bezizlazne situacije) i kroz sav negativan medijski imidž koji je davan Klubu "Privrednik", ta asocijacija ipak postane institucija za sebe", naglasio je Grujić.

Grujić je dodao da su značajni rezultati ostvareni i u društveno odgovornom radu i da je za vreme njegovog predsedavanja Klubom, ta asocijacija bila nosilac aktivnosti kroz koje je prikupljeno i donirano više od 400.000 evra.

Grujić je u maju 2010. izabran za predsednika Kluba "Privrednik", koji su u januaru 2002. osnovala 23 uspešna domaća preduzetnika.

Klub okuplja privrednike među kojima su i najpoznatiji domaći preduzetnici Miodrag Kostić, Miroslav Mišković, Nebojša Šaranović, Dragoljub Vukadinović, Miodrag Babić, Goran Perćević, Željko Žunić, Veselin Jevrosimović, Milan Beko, Toplica Spasojević i drugi.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image