• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIS otvorio prvu benzinsku stanicu u Rumuniji

Naftna industrija Srbije (NIS), kćerka-firma Gasprom njefta, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Rumuniji, pod brendom Gazprom, saopšteno je iz kompanije.

Benzinska stanica se nalazi u gradu Sibiu, 300 kilometara od Bukurešta, na međunarodnom autoputu E68 Bukurešt-Budimpešta-Beč.

Do kraja 2013., kako je saopšteno, u Rumuniji će početi s radom više od 50 stanica. Operativno upravljanje mrežom benzinskih pumpi Gazprom na Balkanu obavlja NIS.

Rumunija je druga evropska zemlja u kojoj su počele s radom Gazprom benzinske stanice, a prva je otvorena u Srbiji 19.decembra.

Dalji razvoj mreže pod novim brendom planira se i na teritoriji Bugarske i Bosne i Hercegovine. Do kraja 2013. godine, kako se navodi, Gazprom mreža na Balkanu može imati oko 100 benzinskih stanica.

Pored visokokvalitetnog goriva, maziva i širokog asortimana dodatne robe, na stanicama će postojati prodavnice, restorani, kafei, a potrošačima će na raspolaganju biti i druge usluge, između ostalog, bežični pristup internetu.

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brat

Moze taj autoput da se spaja kud hoce mi treba da zavrsimo nas.krace je krace bez obzira na granicu i tu niko nista ne moze ha ha a sto se tice pumpe bravo za ruse prodavace gorivo kod nas proizvedeno.

Aryan Brotherhood

Autoput Bec-Budimpesta-Bukurest i uskoro kada se spoji sa Sofijom i Istanbulom,nas famozni koridor 10 nece ni imati smisla.Svi ce ici prethodno navedenim jer nema carina ni zaustavljanja(EU).Znaju Rusi to i na vreme pripremaju trziste.Nas ce biti pust kao u filmu Mad Max!

special image