• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz troje dece 30 odsto niže komunalije

Porodicama koje imaju troje dece, a redovno plaćaju komunalne usluge, gradske vlasti Novog Sada su umanjile iznos obaveza tokom ove godine za 30 odsto.

Porodice sa više od šestoro dece plaćaće 40 odsto nižu cenu, a porodice sa devetoro i više dece 50 odsto cene komunalija, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika.

Porodice sa troje i više dece čiji članovi imaju prebivalište na istoj adresi na teritoriji Grada Novog Sada, odnosno boravište za raseljena lica sa Kosova i Metohije, kako se navodi, pravo na ovaj popust imaju do završetka redovnog školovanja dece, a najduže do 26. godine života i ukoliko redovno izmiruju jedinstveni mesečni račun koji glasi na njihovo ime.

Zahtev za umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga u 2013. godini podnosi se Gradskoj upravi za socijalnu i dečiju zaštitu, preko pisarnice Gradske uprave za opšte poslove, Novi Sad, Trg slobode, broj 1.

Uz zahtev treba priložiti fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu u porodici, dokaz da svi članovi porodice imaju prijavljeno prebivalište na istoj adresi na teritoriji Grada Novog Sada (fotokopiju lične karte - raseljenicke legitimacije za roditelje i punoletnu decu), potvrdu o redovnom školovanju za decu i izmiren račun JKP “Informatika” Novi Sad za prethodni mesec, kaže se u saopštenju.

Iz kabineta gradonačelnika Novog Sada napominju da se za porodice koje su ostvarile umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga u 2012. godini, podnosi samo Zahtev uz potpisanu izjavu, koja se nalazi na poleđini obrasca, kojom se potvrđuje da nije bilo promena koje su od uticaja na ispunjenost uslova za umanjenje ovih obaveza.

(MONDO/agencije)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kočiš

Da ne veruješ, da je to moguće u Srbiji..

sandra

Sve je to lepo a dali imamo pravo na taj popust mi koji zivimo kao podstanari a imamo troje dece i placamo redovno racune ...

special image