• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika kupaca zbog zatvaranja Tehnomarketa

Veliki lanac tehničke robe "Tehnomarket" je u blokadi, zbog čega su kupci tehičke robe ovog prodavca u panici da neće moći da iskoriste garancije. Iz Samsunga saopštavaju da što se njihovih proizvoda tiče, kupci mogu da budu bez brige.

IIako na zvaničnom sajtu "Tehnomarketa" nema nikakvog obaveštenja o "bankrotu" komapnije u Srbiji, a brojevi telefona njihovih prodavnica i kol centra nisu u funkciji, mediji javljaju da je ovoj bugarskoj kompaniji u Srbiji "odzvonilo".

Glavno pitanje koje sada muči kupce je šta se dešava sa garancijama i na koji način će uspeti da ostvare pravo na reklamaciju ukoliko se uređaj koji su kupili u Tehnomarketu pokvari u garantnom roku.

Problem je utoliko veći što je reč o velikom lancu koji je, osim u Beogradu, prodavnice otvarao i u: Jagodini, Čačku, Kraljevu, Kruševcu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Zrenjaninu...

Prema informacijama sa portala Narodne banke Srbije, preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu "K&K elektroniks” (u čijem je sastavu Tehnomarket) u blokadi je od 6. decembra 2012. godine, a na dan 21. januara ukupan iznos blokade iznosio je 125.513.163,93 dinara, piše "Potrošač".

Naznaka da se nešto događa moglo je da bude i to što je "Tehnomarket" veliku prodavnicu u tržnom centru "Delta siti" zatvorio još pre više od mesec dana.

Posle "panike" koja se zbog svega ovoga podigla u javnosti, kompanija Samsung je saopštila da sve njihove uređaje pod garancijom kupci mogu odneti na popravku u ovlašćene servise širom Srbije, bez obzira da li su kupljeni u "Tehnomarketu" ili nekoj drugoj radnji.

(MONDO/agencije)

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Šatro-Plazma

da,bas taj Samsung!...:) odlepite belu nalepnicu sa zadnje strane tv-a,a ispod nje ce nekome pisati Samsung,a nekome Quambra....ili sta vec...

Mr.Garrison

Ko je kupovao na rate taj duguje banci koja je njima odavno to platila...a sto se tice servisa,brat mi radi u servisu,i kaze,da ko god dobije nalog za zamenu aparata,nema gde to da zameni

Th

Gomila takozvanih stranih investitora koji kao zaposljavaju i banaka ce otici iz Srbije jer su isisane pare i stanovnistvo danas stedi i na hlebu i sad je ostalo da se isise jos porodicni nakit zato jedino sto sad radi punom parom su otkupne stanice zlata i srebra.

special image