• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako da se ponašate prvi dan na poslu

Pred vama je prvi dan na poslu? Imate tremu, ne znate kako da se obučete, ponašate, obraćate novim kolegama... Pogledajte video i sve će vam biti jasnije.

U produkciji Merit Plan CePOF, snimljen je prvi dugometražni igrani poslovno-obrazovni film u regionu – "Poslovno ponašanje".

Film "Poslovno ponašanje" predstavlja odličnu priliku za mnoge da besplatno nauče kako da efikasno komuniciraju sa klijentima i kolegama, pišu poslovna pisma, ugovore i fakture, održavaju prezentacije, organizuju sastanke…

Mladi, ali i svi ostali, zahvaljujući ovom filmu mogu da razviju i unaprede svoje poslovne veštine, kao i da steknu znanje koje će im biti neophodno u raznim poslovnim situacijama.

Prema rečima direktora Merit Plan CePOF-a Vladimira Vučetića, poslovno-obrazovni filmovi trenutno predstavljaju pravi hit u svetu, a realizacijom prvog takvog filma u Srbiji ovaj trend se prenosi i na naše prostore.

Planirano je da se napravi još 12 edukativnih filmova sa ciljem podizanje nivoa poslovne kulture i poslovnih veština šire populacije.

Ideja je da edukativni filmovi budu besplatni za mlade, nezaposlene, one koji prvi put ulaze u svet biznisa, ali i one koji rade u firmama koje ne ulažu u kontinuiranu edukaciju zaposlenih.

Suština poslovno-obrazovnih filomova jeste da se omogući ljudima da sa bilo kog mesta, u društvu ili sami, u terminu koji njima odgovora, edukuju sebe iz različitih oblasti.

Ako je pred vama prvi dan na poslu, a ne znate kako da se obučete, ponašate, obraćate kolegama, pogledajte video.



(MONDO)

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

saska katic

Odlican je film,treba vise takvih filmova da postoji. Ukoliko neko pronadje posao eto moze nesto iz ovog filma i da primeni.Predlazem da se radi i na edukaciji menadzera i poslodavaca privatnih firmi ,a ne samo na obuci zaposlenih.

Kako

prvi dan gde? :P

Coka

Svi bi trebali da pogledaju ovaj film, poucno :)

special image