• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Infostan: Dug na 24 rate

Beograđani će od 1. marta moći da ugovore plaćanje starih dugova za komunalne usluge na 24 rate sa počekom od dve godine.

Kako se navodi u saopštenju Javnog-komunalnog preduzeća Infostan tu odluku donelo je Gradsko veće Beograda na današnjoj sednici.

Ugovor o otplati na rate moći će da sklope svi korisnici koji pravosnažne presude da plate dug iz prethodnih deset godina, zaključno sa 16. majom 2012. godine.

Uslov za zaključenje ugovora je da je dužnik platio najmanje tri računa iz tekućeg obračunskog perioda za koji nije pokrenuta prinudna naplata.

Za vreme trajanja grejs perioda, kao i prilikom plaćanja rata za stari dug, neophodno je redovno izmirivanje tekućih obaveza.

Potpisivanjem ugovora korisnik stiče pravo na plaćanje tekućih obaveza sa popustom od pet odsto ako ih plaća do polovine meseca.

Korisnici koji zaključe ugovor će svakog meseca dobijati dve uplatnice - redovnu mesečnu akontaciju i ratu za stari dug, koja ne može biti manja od tekućeg računa.

Ukoliko potpisnik ugovora ne plati uzastopno tri mesečna računa i rate za stari dug, protiv njega će ponovo biti pokrenut postupak prinudne naplate.

Ugovor o priznanju duga i otplati na rate ne mogu zaključiti korisnici koji već imaju sklopljen ugovor iz prethodne akcije, saopšteno je iz JKP Infostan.

(Beta)

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

gordana

Ljudi meni je racun 10000 a rata ne moze biti manja od racuna a to je 2oooo mesecno a plata 21000,placati infostan ili umreti od gladi ,da se placa ok ali na vise prihvatljivijih rata....

Marly

Ajde grebatori koji niste placali,raspitajte se da li i tokom tih 24 meseca moze da se ne placa nista.

ivana

Da li to vazi samo za Beograd?

special image