• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Januarska plata realno pala još pet odsto

Prosečna neto zarada u januaru 2013. godine bila je 39.197 dinara, nominalno je veća 7,1 odsto nego godinu dnaa ranije, ali je realno manja 5,1 odsto.

Prosečna neto januarska zarada (bez dodatih poreza i doprinosa) je u odnosu na platu isplaćenu u decembru 2012. godine, nominalno manja za 16,5 odsto, a realno je (kada se oduzme inflacija) manja za 17,0 odsto.

Prosečna zarada isplaćena u januaru ove godine, u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u januaru prošle godine, nominalno je veća za 7,1 odsto, a realno je manja za 5,1 odsto.

Prosečna bruto zarada u Srbiji, isplaćena u januaru 2013, iznosi 54.447 dinara, i realno je manja za 16,9 odsto u odnosu na prosečnu bruto zaradu u prethodnom mesecu.

(Fonet, grafik MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nedjo

Strašno ja imam minimalac 20hilj,da je ovo ozbiljna država košto nije bio bi 30hilj.kažu onda će poslodavci otpuštati radnike,nek otpuste da vidimo ko će im raditi,al kvalitetno!

Suboticanin

Danas treba da dobijem od firme 4 bona u vrednosti od 4000 dinara, kao nazovi stimulaciju, posto poslodavac nije u mogucnosti isplatiti platu jos od novembra 2012.

special image