• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gas jeftiniji samo za Srbijagas

Dušan Bajatović priznao smanjenje cene ruskog gasa za 20 odsto, ali to građani neće osetiti, jer i sad plaćaju nerealnu cenu.

Direktor Javnog preduzeća Srbijagas izjavio je danas da će nova cena prirodnog gasa, koja je dogovorena prilikom potpisivanja ugovora o dugoročnom snadbevanju sa ruskim partnerom, učiniti da se smanje gubici Srbijagasa.

Bajatović je, na konferenciji za novinare, kazao da dogovorena cena gasa jeste niža za oko 20 odsto, da je sada na nivou od 400 dolara za hiljadu kubnih metara, odnosno prosečno na nivou godine 370 dolara, a da je cena koju plaćaju građani obračunata na nivou od 350 dolara na hiljadu kubnih metara.

"Upravo zbog niže obračunske cene građani neće osetiti ovo pojeftinjenje, jer i sada plaćaju manje od stvarne cene koštanja gasa, a pojeftinjenje će značiti smanjenje troškova Srbijagasa i smanjenje izdataka države", objasnio je Bajatović.

(Tanjug Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

stari

Kad se trebalp priključiti na gasnu mrežu bilo je to je ekološki, čisto i jeftino (cela Evropa se greje) a sad ispalo da ču ostati i bez gaća da bih platio grejanje na gas.Nešto mi tu nije jasno kako evropljani greju onolike kuće i nije im skupo a ja ne mogu ni tri prostorije?

Maki

A za nas ce gas da poskupi 20%

ogorcen

kakva ja.ara.

special image