• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beko: Ne želim da ulažem u Srbiju

Biznismen Milan Beko izjavio je da u Srbiji svako treba da bude zabrinut, jer je stvorena atmosfera u kojoj su sve privatizacije predstavljene apriori kao negativne.

"Poslednjih šest godina se preispituje privatizacija 'Luke Beograd' i za sve vreme se stvara aferaška atmosfera, a afera, ne može da traje šest godina. Ona može da traje tri dana, tri meseca, pa iako je afera takvih razmera kao što se u javnosti predstavlja, onda se u veoma kratkom roku dođe do nekakvog rešenja", izjavio je Beko u intervjuu za "Blic".

On kaže da smo ovde imali tri vlade koje su preispitivale privatizacije i da nijedna ne izlazi sa zaključkom šta se zapravo desilo.

"A takve afere služe samo kao alibi. I zato verujem da dok ne dobijemo veliku nacionalnu odluku da se bavimo pravim fokusom, mi ćemo imati tabloidno društvo u kome svako treba da bude zabrinut", ocenio je Beko.

On je naglasio da ne bi bio spreman da sa državom uđe u poslovno partnerstvo.

"Ovde je privatan biznis postao suspektan. Odnosno, stvara se atmosfera u kojoj dominira tvrdnja da privatizacija u Srbiji nije uspela i da su za trenutno stanje ekonomije krivi upravo vlasnici kapitala ", naveo je poznati biznismen, i dodao da nije spreman da više ulaže u našu zemlju.

"Iz ove perspektive sa svim ovim što je sada, nisam spreman. Ipak bih sačekao", rekao je Beko.

(MONDO,foto Tanjug, Nemanja Jovanović)

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dorotej

Ma nije da nisu kupovali , kupovali su nego se kriju iza kojekakvih kobajagi gazda. Jedan je kao gazda a ustvari gazda je sasvim drugi koi se ne pominje nigde osim kad treba da se radnicima pokupe akcije dzabe, smanji plata , da otkaz i slicno. Na svojoj kozi sam osetio kako oni gule kozu hteo ti to ili ne. Oteli su mi akcije za koje me niko nije pitao da li hocu da ih prodam ili ne , jednostavno su poslali nesto para na racun i to je to( uzmi ili ostavi) to sve za moih 41 god staza. BRUKA. Kad bi me neki advokat odbranio od ovih ala sve pare od akcija bi mu odmah poklonio.

kika

a koja je privatizacija pozitivna?!

jole

dok je "dobijao" od te iste srbije ,bila mu je dobra, sad kad treba da ulaze nije dobra, patriota pravi nema sta

special image