• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"EPS-u se obara vrednost da bi ga prodali"

Generalni direktor Elektrovojvodine tvrdi da mu je naloženo da na papiru umanji vrednost firme u operaciji privatizacije Elektroprivrede Srbije.

Generalni direktor Srđan Kružević kaže da ubeđen da će Elektroprivreda Srbije (EPS) biti privatizovana i da se sve što se događa to potvrđuje.

Knežević kaže da je dobio "nalog" da na osnovu poslednjeg popisa imovine Elektrovojvodine, koja je deo EPS-a, ima obavezu da tu imovinu umanji za 18,63 odsto.

"To se zove obezvređivanje kapitala. Ako misle da je to model koji treba da se sprovede, ja zaista javno pozivam nekog političara koji je uticajan u društvu da izađe i kaže da generalni direktor EPS-a radi dobru stvar. Jer nije mi jasno da generalni direktor EPS-a može da bude jači od vlade i od države", rekao je Kružević, inače potpredsednik Ejdinstvene Srbije, za Radio-televiziju Vojvodine.

Resorna ministarka Zorana Mihajlović, kao i generalni direktor EPS-a Aleksandar Obradović poslednjih nedelja više su puta ponovili da strateško partnerstvo sa inostranim kompanijama nije isto što i privatizacija.

Aleksandar Obradović je nazvao "spekulacijama" priče o privatizaciji EPS-a.

(Beta, foto: printscreen RTV)

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Izdajnički trio na čelu države.

milos

ovi su dosli da nas dokusure! Tacno treba ovaj narod da uzme govnjive motke pa da pomlati sve ove politicare! Mislio sam da ce biti ovi bolji od ds al sve su to ista govna, spijuni i strani placenici.

Duks

Stari recept i provaljen odavno. Pokrite se usima i cutite, prodajte sve ostavite drzavu bez igde icega . Jednoga dana ce vas stici prokletstvo ovog napacenog naroda koi je sve to izgradio a vi krcmite kao da vam je deda ostavio u nasledstvo. Jadni ste.

special image