• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britanska Akademija za biznis u Beogradu

Od ovog oktobra u Beogradu počinje rad Britanska Akademija za Biznis.

Istaknuti domaći i britanski profesori prenosiće studentima znanja o menadžmentu i finansijama, efikasnoj poslovnoj komunikaciji i kodeksu ponašanja, informisanom donošenju odluka i poslovnoj analitici.

Sticanje diplome na britanskim fakultetima nekada je podrazumevalo odlazak u London ili Kembridž, a od ove godine prestižno obrazovanje dostupno je i studentima u Beogradu i to po ceni 50 puta jeftinijoj nego, primera radi, u Oksfordu.

Akademija nudi osnovne i postiplomske studije iz biznisa i menadžmenta.

Osnovne studije traju šest semestra, odnosno tri godine, dok postdiplomci tokom tri semestra (godinu i po dana) mogu da steknu diplome Master ili MBA. Ocenjivanje svih studenata obavljaće isključivo profesori iz Velike Britanije, a mentori će sa studentima raditi u malim grupama, uz obavezan praktični rad kroz studije slučaja i druge vežbe.

Nastavni program je usklađen sa Evropskim sistemom prenosa bodova (ESPB), što omogućava priznavanje studijskog programa i diploma u Evropskoj uniji. Diploma ove akademije akreditovana je u Velikoj Britaniji, čime je omogućeno studentima da ako žele da deo studija provedu u inostranstvu, pređu na sledeću godinu osnovnih studija na neki od 30 britanskih fakulteta ili na brojne partnerske fakultete koji sprovode isti program u EU, SAD, Australiji. Budući diplomci Akademije imaju mogućnost za zaposlenje u poznatim međunarodnim kompanijama u Srbiji i svetu.

Počevši od 6. maja Britanska Akademija za Biznis vrši upis studenata tokom čitave godine a za najboljih 100 studenata omogućena je stipendija u iznosu od 50 odsto od cene prve godine studija.

Studenti koji ostvare stipendije na upisu, mogu sledeće školske godine da konkurišu za nastavak stipendija na osnovu postignutih rezultata na ispitima iz predmeta prve godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image