• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajmovi zapošljavanja u Beogradu

Beogradska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) pozvala je danas nezaposlene građane da dođu na sajmove zapošljavanja koji će biti održani tokom maja u opštinama Zvezdara i Rakovica.

Sajam zapošljavanja i privrede na Zvezdari održaće se 10. i 11. maja, od 10.00 do 16.00 sati, u holu Beogradske poslovne škole, Kraljice Marije 73.

Prvog dana Sajma, nezaposleni će moći da potraže posao na štandovima više od 20 poslodavaca, koji će ponuditi preko 60 slobodnih radnih mesta - za bravare, krojače, mašinske, građevinske i elektro inženjere, medicinske sestre i negovateljice, NK radnike...

Drugi dan manifestacije je predviđen za susrete privrednika među kojima će kao gosti biti i predstavnici Udruženja privrednika Banja Luka - Prijedor.

Sajam organizuju Služba Zvezdara beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Zvezdara, Opšte udruženje preduzetnika Zvezdara i Privredna komora Beograda.

Nezaposleni Beograđani će već 18. maja imati novu priliku da potraže posao na Sajmu zapošljavanja i izložbi preduzetništva, koji će se od 10.00 do 15.00 sati održati u holu šalter sale Opštine Rakovica, Miška Kranjca 12.

Sajam organizuju Služba Rakovica beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Rakovica i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.

(Tanjug/Foto: Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prolece

.Sve pohvale!

Daca

Bitno je da se vrati poverenje u institucije kada je zaposlenje u pitanju.Drago mi je što moja Opština Rakovica učestvuje u tome.Sve pohvale!

Sara

Ovo je odlicna prilika za nas nezaposlene. Zahvalnost Opstini Rakovica sto nam pruza ovakvu mogucnost da na jednom mestu mozemo da vidimo sve aktuelne ponude i konkurisemo. Vidimo se na konkursu.

special image