• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delta" otvara predstavništvo u Londonu

Srpska kompanija Delta holding saopštila je danas da je donela je odluku o širenju poslovnih operacija na tržišta Evropske unije, u skladu sa novom poslovnom strategijom.

Kako se navodi, sedište internacionalnog predstavništva Delte biće u Londonu, a za generalnog direktora postavljen je Goran Karić, dosadašnji generalni direktor Delta sporta i potpredsednik Delta holdinga.

Delta holding (www.deltaholding.rs) čini pet organizacionih celina - Delta agrar grupa, Delta rilestejt grupa (Real Estate), Delta distribucija, Delta sport i Delta Djenerali (Generali) osiguranje.

Članice Delta holdinga bave se agrarnom proizvodnjom, proizvodnjom hrane, maloprodajom, izvozom, uvozom, zastupanjem inostranih kompanija, distribucijom robe široke potrošnje, prodajom automobila, razvojem nekretnina, finansijskim uslugama i uslugama osiguranja.

(Beta/Foto: Delta Holding)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

blokovi

isuvise dobar sistem se ne moze srusiti trenutnim izostankom osnivaca najveceg srpskog holdinga! svuda je delta uspesna, postovana i dobrodosla - svuda osim u svojoj maticnoj zemlji gde zaposljava preko 7 hiljada (?!) ljudi u sred ovog privrednog pakla??? treba otvoriti trzisnu utakmicu do kraja medjutim to ne znaci unistavanje domacih sistema, koliko god vam se prvi covek licno ne svidja! gde je sada verano, mpc, zepter, etc? Spamo jos Delta ima pravu koorporativnu kulturu poslovanja i uspeh u svim profitnim centrima, pa bi bilo vrlo vrlo pametno da se crveno-crni malo zamisle...

Realno

Opa, ipak ima nekoga u svetu koji zna šta valja.

Poslanstvo

I tako, državni psi laju, a raskošni karavani prolaze svojim putem i ništa ih ne može zaustaviti. Konačno nešto dobro za našu privredu.

special image