• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuvajtski fond bi da kreditira poljoprivredu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa regionalnim direktorom kuvajtskog fonda za Evropu i centralnu Aziju Jusufom Al Baderom, koji je izrazio zainteresovanost fonda da kreditira nekoliko razvojnih projekata Srbije.

Bader je rekao da je KFAED spreman da kreditira ne samo naredne faze izgradnje beogradskog železničkog čvora, nego i druge razvojne projekte, pre svega u oblasti poljoprivrede.

Nikolić je zahvalio Baderu na želji da ulažu u poljoprivredu Srbije, jer je poljoprivreda naša velika šansa i istakao je da je prijateljstvo između Srbije i Kuvajta tradicionalno i da nikada neće biti prekinuto, saopštila Pres služba predsednika Srbije.

"Naši prijatelji iz Kuvajta mogu da doprinesu da Srbija izađe iz krize", ocenio je predsednik, dodajući da postoje mnoge oblasti interesantne za ulaganje.

On je izrazio zadovoljstvo povodom odobrenog zajma Srbiji (Sporazum o kreditu i Sporazum o garancijama potpisani su tokom posete delegacije KFAED Beogradu 10-11. decembra 2012. godine) i istakao da je Srbija posvećena daljem unapređenju bilateralne saradnje sa Kuvajtom.

U otvorenom i prijateljskom razgovoru, Bader je upoznao predsednika Nikolića sa projektima na kojima fond radi, navodi se u saopštenju.

(Tanjug/Foto: Rade Prelić, Tanjug)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

na licu mesta

svi za sada zele da ulazu dok nam je zemlja cista. Ne podleci ucenama GMO kompanija

special image