• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom skuplji jer je jača Srbija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "Telekom" može da se proda po značajno višoj ceni nego što je to nudila prethodna vlada.

On je objasnio da je to tako zato što je pozicija Srbije mnogo jača sada nego pre godinu i po dana.

"Nisu dobili ni 1,2 milijarde a mi danas možemo da dobijemo... dve milijarde ne zato što je vrednost preduzeća u međuvremenu uvećanja, naprotiv, ali položaj Srbije, pozicija Srbije je danas mnogo jača nego što je bila pre godinu i po dana", rekao je Vučić gostujući na bijeljinskoj BN TV.

Prema njegovim rečima to je izvanredna vest za građane Srbije da može za "Telekom" da se dobiju dve milijarde.

"Ali kao što vidite niko ne hita da raspisuje međunarodni tender i da uzme dve milijarde", rekao je Vučić i dodao da bi se problem deficita rešio za, recimo, dve godine.

Ali šta da radimo sa tim, zapitao je Vučić i dodao da bi te pare nestale i onda da za dve godine neko pita u šta je novac uložen, da li je obezbeđeno 30 -40 hiljada novih radnih mesta, da li se stvara ozbiljan profit.

On je dodao da niko ne žuri u prodaju, navodeći da nema projekata, da se ne zna u šta bi taj novac bio uložen.

"Kada budemo znali u šta ćemo to da uložimo i kada svi stručni ljudi budu radili a ne spavali, odmarali se, išli na more tokom ovog leta, a dobiće ozbiljne zadatke koliko u ponedeljak posle poslednjeg sastanka koje mere mora da se preduzmu, i kada budemo imali projekte, kao i za sve drugo, nećemo da lažemo narod- idemo na međunarodni tender i veliko internacionalno takmičenje ko će da uloži više novca u Srbiju - u Telekom."

Taj novac se ulaže na taj i taj način - sve čisto i transparentno da čistije ne može da bude, dodao je Vučić i ponovio da se ide na mnogo veću cenu od one koja je ponuđena ranije.

(Tanjug)

Komentari 19

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Gledao sam Vučića na BN televiziji. Čovek ima bujnu maštu.

student-ekonomije

Kao studentu ekonomije, ovo pitanje su nam postavljali svi profesori, radili nekoliko projekata, studija slucaja, istrazivanja, radova.. Prodati preduzece koje ostvaruje profit od 200 mil e, sa tendencijom rasta i u kriznim vremenima, a koje je posebno od strateske vaznosti za informacije i sveukupnu komunokaciju, predstavlja stanje LUDOSTI!

Sarkazam

Jaci smo i zato cemo prodati sopstvene telekomunikacije? Pa da,to je sasvim normalno i prirodno...

special image