• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinkić bi da Katar ulaže u Srbiju

Izvor Tanjug

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić razgovarao je danas sa članovima Katarskog državnog investicionog fonda o mogućnostima ulaganja u Srbiji.

Katarska delegacija, koju je predvodio šeik Fejsal Bin Saud al Tani pokazala je zainteresovanost za projekte u oblastima poljoprivrede, proizvodnje hrane, energetike, rudarstva i infrastrukture.

Ministar Dinkić je upoznao katarsku delegaciju sa strateškim pravcima razvoja privrede Srbije i dao konkretne predloge i mogućnosti za investiranje u okviru oblasti za koje su iskazali zainteresovanost.

Predstavnici Katarskog investicionog fonda naglasili su da je Srbija poželjna destinacija za investiranje u ovom delu Evrope i najavili da će u narednom periodu sagledati sve ponuđene mogućnosti za unapređenje ekonomske saradnje dveju zemalja.

Na sastanku je konstatovano da je neophodno intezivirati kontakte između privrednika obe zemlje što bi u narednom periodu doprinelo da se poveća ukupna robna razmena Srbije i Katara, podseća se u saopštenju resornog ministarstva.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image