• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navala za direktora EPS-a, javila se 62 kandidata

Na javni konkurs za generalnog direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) do sada su stigle 62 prijave, a očekuje se da će ukupan broj kandidata biti veći.

Konkurs za direktora EPS-a bio je objavljen 16. juna.

Vlada Srbije je odlučila je da rok za dostavljanje prijava produži do 20. jula i taj rok je istekao danas u podne.

Kako je precizirano u tekstu konkursa, Ministarstvo energetike će neotvorene podnete prijave dostaviti Vladi, odnosno Komisiji za imenovanje u roku od tri dana od dana isteka roka za dostavljanje prijava, na razmatranje i dalje postupanje.

Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je ranije da će biografije kandidata biti potpuno javne, tako da će javnost Srbije moći da vidi ko je izabran i dodala da je Vladi Srbije zaista stalo da se na to mesto dobije najbolji kandidat.

Ona je naglasila da EPS mora da bude konkurentan, jer će za godinu dana biti tržište električne energije biti potpuno otvoreno

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

obavesten

Postavice 'nevidjenog' strucnjaka Rajovic Zorana a onda ce da se hvale kako je sve bilo transparentno, bla, bla...svi su isti oloshi!

mr-good

@obavesten Imas pogresnu informaciju! To jest - to bi voleli Rajovic i "kesten grupa" i nadaju se tome, ali nece biti on vec Nikola Petrovic iz EMS-a! ;-) A videcete!!!!

Ivan

Valjda će doći neko da zavede red mi koji radimo u delu epsa tj.Kolubari vidimo kako se radi,zapošljavaju ljude bez škole a momci koji imaju školu rade kao pomoćni radnici,sramota.

special image