• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkonjić o rokovima za Koridor 11

Izvor Tanjug

Prva deonica Koridora 11, od Uba do Lajkovca, biće potpuno završena do kraja godine, izjavio je danas ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je istakao da je ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić zadužen za gradnju Koridora 11, ali je podsetio da je njegova gradnja počela u mandatu prethodne vlade kada je on vodio o tome računa.

Obilazeći radove na toj deonici, Mrkonjić je rekao novinarima, da nije tačno da je prethodne godine izgrađeno svega 10 kilometara autoputa, jer su to projekti koji se realizuju uvek više godina, i najavio da će Koridor 10 biti završen do kraja sledeće godine.

"Rekonstrukcije projekata neće biti, ali ljudske će biti, i neka bude. Mi se ne plašimo da se pojačaju ekipe koje rade", rekao je Mrkonjić novinarima.

On je istakao da će za Vladu Srbije ostati kao prioriteti u oblasti saobraćaja i infrastrukture, izgradnja Koridora 10 i 11, planirana gradnja regionalnog auto-puta Pojate-Preljina, i realizacija projekata u železničkom i vodnom saobraćaju, kao i rešavanje pitanja Jata.

Mrkonjić je istakao da na deonici od Uba do Lajkovca, koja je deo budućeg auto-puta od Beograda do granice sa Crnom Gorom, rade domaće firme - Putevi Užice i Planum, i da se radovi finansiraju iz budžeta, u vrednosti od 8,6 milijardi dinara.

Na deonici Ub - Lajkovac, dugačkoj 12,5 kilometara, do sada je asfaltirano 4,6 kilometara, a preostalo je spremno za asfaltiranje i gradnja mostova se privodi kraju.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image