• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Goldman Saksa obišli RTB Bor

Izvor Beta

Delegacija investicione banke Goldman Saks i ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović posetili su danas Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor.

Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva energetike, uprava RTB Bor je obavestila delegaciju o poslovanju tog preduzeća i razvojnim projektima.

Na kraju dvodnevne posete Srbiji direktor za lokalno poslovanje klijenata za tržišta u razvoju u Londonu, Leor Sider, izrazio je zadovoljstvo što je delegacija Goldman Saksa imala priliku da se sretne sa visokim zvaničnicima Vlade Srbije i privrednim stručnjacima.

"Sastanci su doprineli da bolje razumemo strategije i pristupe koje Vlada Srbije primenjuje u oblasti energetike i robnih rezervi. Radujemo se nastavku dijaloga s Vladom", rekao je Sider.

U delegaciji Goldman Saksa koja je 24. i 25. jula boravila u poseti Srbiji, bili su i Rijad Jusuf ,direktor iz sedišta kompanije u Njujorku zadužen za tržišta u razvoju, i izvršni direktor u grupi za finansiranje tržišta u razvoj Jakut Donat.

Uoči posete delegacije Goldman Saksa, Ministarstvo energetike je najavilo da će se razgovarati o mogućnositim investiranja u Srbiji, o formiranju obaveznih rezervi nafte i o mogućnosti dokapitalizacije RTB Bor.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image