• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Ukrajinci zainteresovani za Železaru

Izvor Tanjug

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je jedan ukrajinski partner zainteresovan da, pod uslovima koji se dogovore sa Vladom Srbije, uđe u Železaru Smederevo.

Nikolić je, posle razgovora sa predsednikom Ukrajine Viktorom Janukovičem, prilikom obeležavanja 1025. godišnjice od kako je Rusija primila hrišćanstvo, rekao da će ukrajinska strana u narednih nekoliko meseci sprovesti monitoring u smederevskom kombinatu kako bi ustanovila stvarno stanje.

"Prilikom Janukovičeve posete Srbije (početkom juna) dogovrili smo ekonomsku saradnju dve zemlje i sada smo razgovorali o tome šta je u međuvaremenu urađeno,a posedno o tome da li možemo da oživimo Metalurški kombinat u Smederevu... Postoji zainteresovanost i mogućnost da ukrajinski partner uđe u kombinat pod uslolovima koji se dogovore sa Vladom Srbije", rekao je Nikolić.

Najavljujući monitornig ukrajinskog partnera u Železari Smederevo, Nikolić je izrazio očekivanje da će, kada taj proces bude završen, za nekoliko meseci, razgovor sa Ukrajincima biti povoljno završen.

Delegacija Srbije, predvođena predsednikom Nikolićem, prisustvovala je danas u ukrajinskoj prestonici Kijevu obeležavanju 1.025 godina otkako su Rusi primili hrišćanstvo.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image