• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić: Od Emirata milijardu evra

Izvor Tanjug

Ivica Dacić očekuje da investicije iz Ujedinjenih arapskih emirata (UAE) dostignu nekoliko stotina miliona, a možda i više od milijarde evra.

"Svega ovoga ne bi bilo da osim ekonomskih interesa nemamo i izuzetno prijateljske odnose sa UAE zahvaljujući ličnom angažovanju šeika Muhameda, kao i njegovih kontakata sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem i svima nama u vladi", rekao je Dacić posle potpisivanje memoranduma o saradnji predstavnika Vlade Srbije i kompanije "Global kepital Advajzors menadžment" iz UAE.

Dacić je na konfenerciji za novinare rekao da Vlada Srbije želi sa UAE da ostvari što bolju, svestraniju i kvalitetniju saradnju i dodao da su u tom smislu prvi koraci napravljeni, između ostaog, i sa komapnijom El Dahra.

"Kao što ste videli uspešno i kvalitetno smo završili posao sa Etihadom, danas se potpisuje ovaj ugovor, a Mubadala je takođe izrazila interesovanje za zajedničko ulaganje...Ima još ideja i projekata o kojima ne bi da govorimo dok sve ne pripremimo do kraja", rekao je Dačić.

Sve to su, dodaje premijer, projekti vredni nekoliko stotina miliona, a možda i više od milijarde evra.

"To je značajno jer je nagoveštaj da može doći do krupnih investicija u Srbiji", rekao je Dačić podsećajući da su investicije UAE u različitim oblastima ekonomije, odnosno privrede.

Ovo je dobar nagoveštaj velikih projekata u zajedničkom interesu, zaključio je premijer Srbije.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nada

Zanima me kadace pogledati ovaj narod koji zivi sa 150 eura hrani decu iplaca racune aneki imaju 9000 eura uovoj napacenoj zemlji treba davas je sramota.

kada

to su bas lepf zelje

special image