• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemački Stihl otvorio firmu u Srbiji

Izvor Tanjug

Nemačka kompanija za proizvodnju motornih testera i uređaja za košenje trave - Stihl, počela je sa poslovanjem u Srbiji.

Kompanija  će rukovoditi prodajnim i servisnim aktivnostima i u Srbiji i u Crnoj Gori, saopštila je danas Delegacija nemačke privrede u Srbiji.

Direktor novoosnovane kompanije Stihl u Srbiji, Dijana Peškir, izjavila je da je do sada ta kompanija na srpskom tržištu bila prisutna preko zastupnika, ali je donela odluku da osnuje kompaniju u Beogradu, koja je izabrana kao centralno prodajno i distributivno mesto za Srbiju i Crnu Goru.

Ona je rekla da se interesovanje za proizvodima te kompanije u Srbiji i regionu konstantno povećava, i izrazila očekivanje da će poslovanje biti unapređeno neposrednim prisustvom u Srbiji.

"To će našim partnerima i krajnjim kupcima obezbediti konstantnu dostupnost naših proizvoda, kao i kompletnu postprodajnu uslugu kroz kvalitetnu servisnu mrežu koju ćemo uskoro proširiti", izjavila je Peškir.

Kompanija Stihl je, kako se navodi, takođe postala novi član Nemačko-srpsko privrednog udruženja (DSW) - jednog od najvećih bilateralnih udruženja u zemlji.
DSW ima 260 članova koji su uglavnom nemačka, ali i druga međunaroda i srpska preduzeća koja posluju sa nemačkim tržištem.

Akcionarsko društvo Stihl Holding AG & Co. KG zapošljava preko 12.300 ljudi i beleži poslovni obrt u iznosu od skoro 2,8 milijarde evra.

Centrala kompanije i celokupne distribucije za kompanije Stihl i Viking nalazi se u mestu Vajblingen (Weiblingen) pored Štutgarta, u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image